La Briqueterie

Te midden van de wijnvelden van Cahors, direct aan de oever van de rivier de Lot ligt de oude steenfabriek "La Briqueterie".

 

La Briqueterie bestaat uit de 8 persoons gite La Maison en de 6 persoons gite La Brique die apart of in zijn geheel gehuurd kunnen worden voor meerdere families, reunie, feest of bruiloft.

La Douce France

 

La Douche France, leven als God in Frankrijk. Het doet je denken aan mooie landschappen en natuur, zon, kaas en wijn en de relaxte levensstijl.

 

 

Geniet van de tuin, de terassen, de Lot en omgeving.

 

Zwembad

U heeft de beschikking over riant zwembad met buitendouche, ligstoelen, parasols, ruime terrassen en een fraai uitzicht.

De Lot

Uitzicht op Albas
Uitzicht op Albas

Het departement Lot is een rustige streek iets ten zuiden van de Dordogne.
De Briqueterie ligt aan de rivier de Lot, is vrijstaand en rustig gelegen, omringd door een grote parkachtige tuin. 
Het gebied leent zich uitstekend voor wandelen, fietsen, kanoën, vissen, tennisen, golf, wijnproeverijen, tochten naar de Dordogne of Cahors.

 

In Albas, op loopafstand, zit een warme bakker en café-restaurantjes. 

 

Ligging en omgeving

Albas
Albas

La Briqueterie ligt op loopafstand van het middeleeuwse dorp Albas en op 20 km ten westen van Cahors. 

 

Omringd door wijnvelden, heuvels, (wijn)kastelen, middeleeuwse dorpjes en de rivier de Lot die zich door het landschap slingert.

 

In Prayssac, het commerciele centrum is elke vrijdag lokale markt; uitstapjes naar de Dordogne, Cahors, Puy L'Eveque, St Cirque de Lapopie en Figeac zijn erg de moeite waard.